Keepad

zakelijk gebruik

Voordelen - zakelijk gebruik

 1. Verbeterde beveiliging: Smart locks bieden een hoger niveau van beveiliging dan traditionele sloten. Ze gebruiken geavanceerde technologieën zoals encryptie, biometrie en toegangsbeheer om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.
 2. Gemakkelijke toegangsbeheer: Met smart locks kunnen bedrijfseigenaren de toegang tot hun bedrijfspanden beheren vanaf een centraal punt. Dit betekent dat ze gemakkelijk toegangsrechten kunnen verlenen of intrekken voor werknemers en andere geautoriseerde personen.
 3. Tijdsbesparing: Smart locks kunnen tijd besparen omdat werknemers geen sleutels meer nodig hebben om toegang te krijgen tot het bedrijfspand. Dit betekent dat er geen tijd meer wordt verspild aan het zoeken naar verloren of gestolen sleutels.
 4. Audit trails: Smart locks houden een logboek bij van wie het bedrijfspand betreedt en wanneer. Dit kan handig zijn voor beveiligingsdoeleinden en kan helpen bij het oplossen van problemen die zich voordoen.
 5. Kosteneffectief: Hoewel smart locks in eerste instantie duurder lijken dan traditionele sloten, kunnen ze op de lange termijn kosteneffectiever zijn. Dit komt omdat ze minder onderhoud vereisen en minder vaak vervangen hoeven te worden.

Al met al bieden smart locks een aantal belangrijke voordelen voor zakelijk gebruik. Ze verbeteren de beveiliging, vereenvoudigen het beheer van toegangsrechten, besparen tijd en bieden een aantal handige functies die traditionele sloten niet hebben.

 • Toegang met Telefoon / Tags / Code / Vingerprint / E-key / Tijdslot
 • geen kosten meer aan sleutel
 • Geen cilinders vervangen
 • Niet inbraak of diefstal gevoelig
 • tijd bepalen voor toegang of slot
 • makkelijk nieuwe gebruikers toevoegen & verwijderen
 • Tijdslot instellen voor Verschillende locaties
 • Al uw Sloten in een systeem georganiseerd
 • Overzicht en autorisatie voor veel verschillende situaties
 • Inbraak Preventie

Kan ik mijn slimme slot gebruiken om mijn Airbnb of vakantie - accommodatie te bedienen?

Keepad biedt de beste en meest geavanceerde slimme sloten om gemakkelijke en veilige toegang tot uw Airbnb/vakantie - eigendommen of andere vastgoedbeleggingen te garanderen. (Met een Gate-Way)

Kan ik deze slimme sloten gebruiken in mijn hotel/motel?

Ja, Keepad biedt een reeks sloten die het onderhoud van uw hotel verbeteren en de behoefte aan fysieke kaarten wegnemen door het volgende aan te bieden:

* Getimede toegangscodes voor gasten

* Permanente toegangscodes voor personeel/administratie om bij te houden wie wanneer in de kamer is.

* Eenmalige toegangscodes voor onderhoud/reparatie

* Terugkerende/dag- en tijdcodes voor schoonmaakpersoneel

Is dit slot geschikt voor kantoren/bedrijf/magazijn?

Ja, Keepad biedt het beste assortiment sloten om een efficiënte, gemakkelijke en veilige in- en uitgang naar werkplekken te garanderen met de volgende kenmerken:

* Mogelijkheid tot doorgangsmodus waardoor het slot bepaalde open uren open kan blijven, bijvoorbeeld. Maandag - vrijdag 9.00 - 17.00 uur en buiten deze uren automatisch vergrendeld.

* Admin kan logboek van binnenkomst / vertrek van personeel met tijden in realtime bekijken.

* Kunnen deze slimme sloten worden gebruikt in openbare gebouwen, dwz. Sport- of activiteitencentra? Ja, ons assortiment slimme sloten biedt een doorgangsmodus, wat betekent dat u op bepaalde tijden toegang kunt verlenen zonder het publiek of niet-personeelsleden codes, vingerafdrukken of kaarten te geven.

zakelijk platform - Open web systeem

Wat bieden wij? 

We hebben een apart browser systeem dat is geoptimaliseerd voor uw bedrijf en waar u eenvoudig al uw elektronische sloten kunt beheren.

In dit computersysteem kunt u eenvoudig sloten toevoegen of verwijderen.

U kunt klanten of personeel eenvoudig toegang verlenen en intrekken.

Voeg ook eenvoudig nieuwe Tags, vingerprint, codes toe aan gekozen sloten en geef deze een naam.

Zo werkt u efficiënt en betrouwbaar, zonder zorgen over het uitdelen van sleutels, maar beperkt u ook de kosten die daarmee gepaard gaan.

Tags kunt u voor vele lagere kosten kopen en kunt u ten alle tijden toevoegen of blokkeren.

Geef aangegeven gebieden met een slot een naam in het systeem , maak verschillende groepen aan voor panden en locaties, op deze manier heeft u via 1 server overal toezicht en autorisatie over.

Afspraak inplannen - Persoonlijk advies & Installatie

We zijn altijd blij om met u te praten over eventuele zorgen die u heeft, Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze deskundige adviseurs. Ze nemen met u de tijd om een ​​idee te krijgen van uw behoeften en kunnen vervolgens een aanbeveling doen op basis van wat er is besproken.

Hierna kunt u er rustig over nadenken of deze oplossing bij u past.

Uiteraard wanneer u akkoord gaat, Kunt u een afspraak inplannen om installatie te laten uitvoeren.

Met onze eigen installateurs kunnen we garanderen dat alles wat is afgesproken correct wordt afgehandeld. 

Neem daarom voor elke vraag gerust contact met ons op.